Foto’s Pasen 2011

Foto’s Pasen 2011

Zoals elk jaar bezochten we de paashaas. Dit keer vierden we zijn verjaardag. We mochten liedjes zingen, maar niet: jarige job gaat nooit verloren, trek ‘m aan zijn oren. Want met zulke grote oren doet dat pijn. De kinderen mochten een taart maken met spulletjes die ze in het bos vonden. De Paashaas viel, waardoor deze taart in het gezicht van de jager terecht kwam. De jager was boos op de Paashaas, maar die wist het goed te maken door zijn cadeau’s af te geven aan de Jager. In de cadeau’s zaten eierkoeken, die de kinderen mochten gaan versieren. De foto’s staan nu op de website.

[pe2-gallery album=”aHR0cDovL3BpY2FzYXdlYi5nb29nbGUuY29tL2RhdGEvZmVlZC9iYXNlL3VzZXIvMTA4MzQyMTEyODMzMzkwNzk3NzIwL2FsYnVtaWQvNTU5OTYyMDU1NDExMTE3ODI0MT9hbHQ9cnNzJmFtcDtobD1lbl9VUyZraW5kPXBob3Rv”]

Eén gedachte over “ Foto’s Pasen 2011

  1. Het zijn leuke foto’s. Namens Nienke bedankt voor de leuke ochtend. En tot volgend jaar paashaas.
    Groetjes Josefien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *