Foto’s Halloween 2017

Foto’s Halloween 2017

Met ruim 150 deelnemers die onze Trick or Treat tocht liepen was onze Halloween activiteit dit jaar weer een groot succes! Diverse garages en tuinen werden omgebouwd tot complete attracties die niet zouden misstaan in een griezelig attractiepark, inclusief animatronics (zoals een huilende baby in een kinderwagen die met een schok rechtop ging zitten), rookmachines en trilplaten. Op zeventien adressen hadden buurtgenoten hun best gedaan om kinderen, maar ook volwassenen een griezelige of spannende avond te laten beleven. Er meldden zich ruim honderd mensen aan; maar alle gezelligheid op straat trok op de avond zelf nog veel meer mensen aan. Uiteindelijk bezochten naar schatting zo’n honderdvijftig bezoekers alle adressen op de route. Start- en eindlocatie was de horrordisco, waar nog even enthousiast werd nagepraat. Daar kon ook nog worden genoten van hapjes, pompoensoep en drankjes zoals warme chocolademelk en glühwein. Het was een fantastische avond die niet mogelijk was zonder de inzet van vrijwilligers. Het bestuur wil iedereen dan ook enorm bedanken. We kijken alweer uit naar volgend jaar en hopen dat jullie weer meedoen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *