Foto’s Gezinsdag 2017

Foto’s Gezinsdag 2017

De gezinsdag is elk jaar weer de best bezochte activiteit van buurtvereniging Spontaan Ontstaan. Overdag organiseerden we een Vossenjacht. Een gemene jager was op zoek naar dieren, want er ontbraken een paar opgezette koppen aan zijn verzameling. De kinderen waren gelukkig sneller in het vinden van de dieren. Ze kregen waterballonnen en daarmee hebben ze op het eind van de middag de jager weggejaagd….

Rond half zes werden de barbecues aangestoken voor het toppunt van de dag. Ongeveer honderd mensen genoten van een heerlijke barbecue met vlees van Barbecue Leo. Ondertussen moesten ze uitkijken wat ze tegen elkaar zeiden, want iedereen had een sticker met een verboden woord opgeplakt gekregen. Werden ze betrapt op het uitspreken van dat woord, dan mocht de sticker worden afgepakt. Degene met de meeste stickers won en dat was Iris Oomen.

Wat later op de avond was er bezoek uit de Verenigde Staten. Allereerst traden de Blues Brothers op. Nadat het publiek al wat was opgewarmd kwam de topact van de avond en dat was Queen, met ‘I want to break free’. De Marijkestraat die voor de gezinsdag deels was afgesloten werd vakkundig gestofzuigd door een zeer markante Freddy Mercury. Het publiek genoot en zette na afloop een polonaise in.

Het bleef nog lang gezellig. Het weer zat dan ook erg mee. Toen het donker werd gingen de gekleurde lampjes van Jack Michielsen aan en konden de kinderen in onze buiten bioscoop genieten van de film Vaiana. We willen De Heeren van Rijen bedanken voor het uitlenen van hun biertafels en banken. Daarnaast willen we alle vrijwilligers uit onze buurt die hebben geholpen om deze dag mogelijk te maken ook ontzettend bedanken.

Nog niet alle foto’s zijn binnen. Maar hier hebben jullie alvast foto’s gemaakt door Monique en Bianca:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *